Ugrás:

Gipszfelületek – ismerkedjen a munkáját megkönnyítő osztályozással

A falak és mennyezetek gipszalapú termékekkel való kikészítés típusainak osztályozása olyan eszköz, mely segít Önnek a munkájában. EUROGYPSUM Európai Gipszipari Egyesület által került kidolgozásra a kivitelezők és beruházók részére.

Gyártók ajánlata a gipszkeverékek területén nagyan gazdag. SINIAT gipsztermékek három csoportra oszthatók:

  • gipszkarton lapok hézagolására (NIDA Start, NIDA Duo, NIDA Planfix Fresh, NIDA PRO kész massza, NIDA Hydromix), ill. erősítőszalaggal történő hézagolására (NIDA Planfix Fresh) szolgáló gipszek
  • glettelőgipszek (NIDA Gładka /Sima, NIDA Eko)
  • gipsz ragasztók (NIDA Ragasztó T típus)

Ezen termékek mindegyike különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Ügyeljen ezekre vásárláskor, különösen akkor, ha a falaknak és mennyezeteknek pl. meghatározott tűzállósági osztállyal kell rendelkezniük vagy nedves helyiségekben találhatók.

FELÜLET KIKÉSZÍTÉSI SZINTEK OSZTÁLYOZÁSI TÁBLÁZATA

Meg akarja ismerni mindegyik termék tulajdonságait és rendeltetését? Töltse le a röplapunkat >>

Amikor egyezteti a vevővel a gipszkeverékek segítségével történő kikészítés minőségét, érdemes használni az EUROGYPSUM Európai Gipszipari Egyesület által kidolgozott osztályozást. Segítségével pontosan meghatározza a kikészítés standardját és esztétikáját.

FELÜLET KIKÉSZÍTÉSI SZINTEK OSZTÁLYOZÁSI TÁBLÁZATA 

 

A felület kívánt kikészítési típusának elérése érdekében megfelelő gipszkeveréket kell használni. Ne felejtse, hogy a gipszkeverék kiválasztása a g-k lap élének fajtájától is függ. Ellenőrizze a táblázatban, melyik Siniat terméket kell használni.

TERMÉK KIVÁLASZTÁSA FELHASZNÁLÁS SZERINT

 

Bármilyen kérdés esetén forduljon a Tanácsadónkhoz.

Siniat Ön Közelében