Bronowice bevásárló központ

Kraków, Polska
Ugrás:

Projekt adatai

  • Épülettípus: Üzleti létesítmények
  • Beruházó: Auchan
  • Vezető tervező: Quadrum S.A.
  • A kitöltés dátuma: 11/30/2013

A Bronowice Bevásárló Központ [C.H. Bronowice] Krakkó második legnagyobb bevásárló központja 60 000 m² alapterülettel rendelkezik.  Az ügyfeleket több, mint 150 kereskedelmi, szolgáltató egység, bolt, kávéház és étterem várja. A bevásárló a gazdag kulturális-szórakoztató ajánlatával tűnik ki a hasonló típusú létesítmények közül, köztük az ASP és a Nemzeti Múzeum helyiségeivel, a Mikro stúdió filmszínházzal, vagy a könyvtárral.

A Siniat megoldásait az építésnél a dokumentumok statikai szempontból történő, mélyreható elemzése után fogadták el. A szárazépítés több mint 90%-a a Siniat anyagaival készült (beleértve a butikok belső kialakítását is). A külső parkolók szélfogói Nida Hydro lapokkal készültek (ellenállnak az időjárás hátrányos hatásainak)

A kész projekt

Műszaki megoldások

Az építészek eredeti koncepciójukban stilisztikailag a szecesszióra utaljanak, aminekköszönhetően a hely vizuálisan könnyed és egyedülálló hangulatú lett. Kivételes figyelmet fordítottak a biztonság kérdésére - a beruházó emeltszintű biztonsági megoldásokat fogadott el (pl. minden födémet NIDA nóniuszos függesztőkre függesztettek fel, besűrítették a födém profilok közötti távolságot).

Janusz Jamka, Doradca Techniczny
Siniat

Siniat Ön Közelében