Levendulás Hőforrások

Uniejów, Polska
Ugrás:

Projekt adatai

  • Épülettípus: Hotelek
  • Beruházás értéke: 200 mln PLN
  • Beruházó: C.S. Investment S.A.

Ez egy elegáns hotel és rekreációs központ, ami 55 szobával rendelkezik. A létesítményben egy, a biológiai megújulást szolgáló, rehabilitációs és balneológiai centrum található, ami a legmodernebb minősített eszközökkel van felszerelve. Ezen kívül a létesítmény területén a vendégek rendelkezésére állnak sós termálvízzel táplált, jakuzzis medencék, kádak

sósvizes fürdőzéshez, légbuborékos hidromasszázzsal, fizikoterápiás, kinezoterápiás rendelők, valamint kriokabinok. A hotel egy termálvizes gyógyhelyen, Uniejówban található, mezőkkel, erdőkkel körülvéve, valamint a Warta folyó szomszédságában. A hotel építészeti megoldása a modernséget egyesíti a hagyománnyal.

A kész projekt

Műszaki megoldások

„A SPA létesítmények rendkívül kellemes helyek e vendégek számára és ... nehéz őket kivitelezni a beruházó számára. Ezek általában olyan helyek, ahol emelt szintű a levegő nedvességtartalma, ami a kivitelezőktől speciális termékek használatát és a kivitelezés gondosságát igényli. A Levendulás Hőforrások [Lawendowe Termy] példaértékűen kivitelezett projekt, amiről a létesítmény népszerűsége tanúskodik, annak ellenére, hogy a régióban nagy a konkurencia.”

Michał Lipiński, Doradca Techniczny
Siniat

Siniat Ön Közelében