Ugrás:

Helyiségek ESztétikája a szárazépítésben

Egy gyönyörű belső térben lenni igazán kellemes érzés. Egy helyiség végső megjelenését a felhasznált anyagok és a berendezés befolyásolják. 

A Siniat olyan gipszkarton lapokat kínál, amelyek lehetővé teszik bármilyen belső tér ideális környezetté történő átalakítását anélkül, hogy a funkcionális követelmények területén kompromisszumot kelljen kötni.  Ezek a lapok jól alkalmazhatók pl. függesztett álmennyezetekhez, amely LED lámpákkal szerelve emeli a belső tér vizuális megjelenését.  Fedezd fel termékeinket, amelyek javítják a helyiség esztétikai megjelenését! 

SINIAT termékek a legjobb beltéri esztétikáért

Mutass többet Bezár Nida Sonic lapok

Fedezd fel a Nida Sonic lapokat

A Nida Sonic lapok hangelnyelő gipszkarton lapok, amelyek 12,5 x 1200 x 2000 – 2400 mm méretekben és különböző perforációval kaphatók: szabályos kör, szétszórt kör, szétszórt és rés alakú. A lapok hátoldalára speciális hangelnyelő textiliát ragasztottak, amely fehér, vagy fekete színű lehet. Tulajdonságai: reakció tűzre - A2-s1. d0 – nem éghető anyag, nedvességállóság - 70% relatív páratartalom és 5 - 40°C hőmérsékleti tartományban.

Alkalmazás

Fali és mennyezeti burkolatként olyan helyiségekben, ahol fontosak a magas akusztikai paraméterek és az esztétika. Különösen ajánlott olyan épületekben, mint: iskolák, irodák, rekreációs, sport és szórakoztató objektumok, hotelek, bevásárlóközpontok, hangstúdiók, vasúti és autóbusz pályaudvarok, repülőterek, éttermek, diszkók, bárok. Alkalmazhatók még lakások és családi házak házimozi szobáiban.

Termékek
Mutass többet Bezár Nida g-k lapok

Fedezd fel a Nida g-k lapokat

A Siniat kínálatában találhatsz  gipsz-karton lapokat, többek között ólom bevonattal, üvegszál erősítéssel és gipsz-rost lapokat is. Tulajdonságok – a lap típusától függően - ütésállóság,tűzgátlás, nedvesség- és penészállóságRTG sugárzásnak való ellenállás, hajlíthatóság, hangszigetelő képesség. 

Alkalmazás

Válaszfalak, falburkolatok, függesztett álmennyezetek, önhordó mennyezetek, tetőtér beépítések, aknafalak, acél és faszerkezetek beépítése, Alkalmazhatók nedves és száraz környezetben, bármilyen típusú épületben. A szerelés mind kültéren, mind beltéren lehetséges.  

Termékek

Nem talál megfelelő terméket? Lépjen velünk kapcsolatba!

Mutass többet Bezár Kapcsolat
MÉRNÖK SZAKTANÁCSADÓ / KELET-MAGYARORSZÁG
+36 304 852 115
gyorgy.balogh@siniat.com

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
+36 304 971 033
zsolt.plazar@siniat.com

Siniat Ön Közelében