Kereskedőknek

Ugrás:

Minőségi gipszkarton termékek gyors kiszállítással

Különféle projektekhez és költségvetésekhez igazodó gipszkarton termékek széles skáláját forgalmazzuk. Sokféle különböző helyzetre tudunk megoldással szolgálni - uszodák és nedves helyiségek esetében például vízálló gipszkarton lapok, továbbá a megfelelő alapozó massza kombinációját ajánljuk. Konferenciaközpontok, oktatási intézmények, koncerttermek építése során a hangszigetelés mellett a megfelelő akusztika is rendkívül fontos - a NIDA Sonic gipszkarton lemezt kifejezetten erre a célra fejlesztettük ki. A Sonic falburkolatok és plafonburkolatok kiépítéséhez használható fel. Lakóépületek, iskolák esetében pedig az egyik legfontosabb szempont a tűzvédelem, így tűzálló gipszkarton lemezek felhasználása ajánlott. Viszonteladóinknak garantáljuk a lehető leggyorsabb szállítást - ez maximum 72 órát jelent!

Értékesítési és ügyfélszolgálati munkatársaink a hét minden napján elérhetőek. Az ügyfeleink számára szükséges műszaki dokumentációk és információk pedig bármikor elérhetőek az oldalunkon.

Támogatás

Műszaki munkatársaink segítséget nyújtanak Önnek gipszkarton termékeinkre és rendszereinkre vonatkozó kérdésekben. A folyamat minden szakaszában támogatjuk az építési terveket,  a specifikációtól kezdve a forgalmazáson át egészen a beépítésig. Minden ügyfelünknek a lehető legmagasabb szintű támogatást nyújtjuk nemcsak a termékeinkkel kapcsolatban - gipszkarton válaszfalak, beltéri falburkolatok, vagy függesztett álmennyezetek kiépítéséhez is biztosítjuk a megfelelő szakmai hátteret.

Oktatás

A viszonteladóinknak tréningek széles körét ajánljuk, hogy megfelelően tudják kiszolgálni ügyfeleiket. Ezeket a továbbképzéseket a Siniat Oktatási Központjában, illetve az értékesítési pontokon tartjuk. Termékeinkkel foglalkozó tréningjeink mellett a kivitelezéssel is foglalkozunk, emellett kitérünk a felmerülő kérdésekre, legyen szó szigetelőanyag-felhasználásról vagy éppen gipszkartonozás lépéseiről. Küldetésünknek tekintjük, hogy mind az ügyfeleink, mind viszonteladóink ügyfelei számára a lehető legmagasabb szintű támogatást biztosítsuk, mind a Siniat gipszkarton termékekkel, mind a kivitelezés kérdéseivel ( hangszigetelés, hőszigetelés, tetőszigetelés stb.)  kapcsolatban.

Műszaki Szaktanácsadás

Ügyfélszolgálat
Műszaki Szaktanácsadás
Dokumentumok és igazolások
Termék árak

Siniat Ön Közelében