Kereskedő

Ugrás:

Minőségi gipszkarton termékek gyors kiszállítással

Különféle projekteknek és költségvetéseknek megfelelő gipszkarton termékek széles skáláját forgalmazzuk. Számos helyzetre tudunk megoldással szolgálni. Uszodák és nedves helyiségek esetében vízálló gipszkarton lap, továbbá megfelelő alapozó massza kombinációját ajánljuk. Konferenciaközpontok, oktatási intézmények, koncerttermek építése során fontos az akusztikára figyelni a hangszigetelés mellett, így kifejezetten az erre a célra kifejlesztett NIDA Sonic gipszkarton lemez a megoldás, ami falburkolatok és plafonburkolatok kiépítéséhez használható fel. Lakóépületek, iskolák esetében az egyik legfontosabb szempont a tűzvédelem, így ajánlott a tűzálló gipszkarton lemezek felhasználása. Egyedülálló módon viszonteladóinknak garantáljuk a leggyorsabb szállítást, ami maximum 72 órát jelent. Az értékesítési és ügyfélszolgálati munkatársaink a hét minden napján elérhetőek. Az ügyfeleink számára szükséges műszaki dokumentációk és információk elérhetőek az oldalunkon.

Támogatás

A műszaki személyzetünk az Önök rendelkezésére áll. Segítséget nyújtanak a gipszkarton termékeinkre és rendszereinkre vonatkozó kérdésekben. A szállítási folyamat minden szakaszában támogatjuk az építési terveket, egészen a specifikációtól kezdve, a forgalmazáson át a beépítésig. Az építési szektor piacán jelenlévő legjobb cégek közül sokan bizalmat szavaztak nekünk, mivel a megoldásainknak, a műszaki tudásunknak, illetve az ügyfélszolgálati csapatunknak köszönhetően előnyre tesznek szert a konkurenciával szemben. Minden ügyfelünknek a lehető legmagasabb szintű támogatást adjuk nem csak a termékeinkkel kapcsolatban, hanem például gipszkarton válaszfal, beltéri falburkolatok, függesztett álmennyezet kiépítésével kapcsolatban is.

Oktatás

A viszonteladóinknak tréningek széles körét ajánljuk, hogy képesek legyenek támogatni az ügyfeleiket. Ezeket a továbbképzéseket az értékesítési pontokon és a Siniat Oktatási Központban tartjuk. Termék tréningek mellett a kivitelezéssel is foglalkozunk, továbbá válaszolunk a felmerülő kérdésekre legyen szó szigetelőanyag felhasználásról, vagy a gipszkartonozás lépéseiről. Az a víziónk és a küldetésünk is egyben, hogy mind az ügyfeleink számára, mind a viszonteladóink ügyfelei számára a lehető legmagasabb szintű támogatást biztosítsuk a Siniat gipszkarton termékek, és a kivitelezés (például hangszigetelés, hőszigetelés, tetőszigetelés) terén. Ennek fényében minden szükséges lépést megteszünk a minőségi támogatás biztosításához.

Műszaki Szaktanácsadás

Ügyfélszolgálat
Műszaki Szaktanácsadás
Dokumentumok és igazolások
Termék árak