Tervező

Ugrás:

Profi gipszkarton rendszerek tervezőknek

Partnereink a tervezési munkák minden fázisában igénybe vehetik Tudásközpontunkat, ahol megtalálhatják a szükséges dokumentációt, a kapcsolódó tanácsadó videókat és referenciaépületeket. Célunk az, hogy maximális támogatást nyújtsunk minden ügyfelünk számára a gipszkarton válaszfalak szerelésétől egészen az álmennyezetek készítésig. Az itt található anyagok azonban nemcsak a viszonteladóinknak és szakembereknek szólnak, hanem a lakossági felhasználóknak is, ugyanis a beltéri falburkolatok kiépítését, illetve a gipszkartonszerelést alkalomadtán magunk is elvégezhetjük. Árlistánkban megtalálja termékeink rövid leírását és árainkat egyaránt.

Szeretettel várjuk a Siniat Tudásközpontjában!

Partnereink számára a tervezés minden szakaszában támogatást biztosítunk! Tudásközpontunkban mindent megtalál amire csak szüksége lehet: a szakmai dokumentációkat, a szükséges irodalmat, referenciákat és tanácsadó videókat. Akár gipszkarton álmennyezet, akár térelválasztó fal építéséről van szó, minden ügyfelünk számára a lehető legmagasabb szintű támogatást nyújtjuk. Tudásközpontunkban fellelhető anyagaink többsége nemcsak szakembereknek és viszonteladóknak szól, hanem otthoni felhasználóknak is. Számukra jó hír, hogy bizonyos esetekben semmivel sem bonyolultabb a beltéri falburkolatok kiépítése a térelválasztó falak telepítésénél - némi tájékozódás után bátran bele lehet vágni!

A kiszállítás terén pedig egyedülálló gyorsasággal rendelkezünk, hiszen 72 órán belüli szállítást vállalunk viszonteladóinknak!

KAPCSOLAT

Műszaki osztály
MÉRNÖK SZAKTANÁCSADÓ / KELET-MAGYARORSZÁG
+36 304 852 115
gyorgy.balogh@siniat.com

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
+36 304 971 033
zsolt.plazar@siniat.com

Siniat Ön Közelében