Rólunk

Ugrás:

A SZOLGÁLTATÁSAINK

Az építőipari anyagok szállítási hálózatában piacvezető gyártóként a szállítást szakforgalmazók és az építőanyag-kereskedők százai részére országszerte következő napra biztosítjuk.

Megbízható szállító

A különböző projekteknek és költségkereteknek megfelelő termékek széles skáláját kínáljuk, a forgalmazóinknak pedig lehető leggyorsabb szállítást biztosítunk (max. 72h). Az értékesítési és vevőszolgálati csapataink mindennap támogatják az ügyfeleinket a szükséges dokumentációk és műszaki információk biztosításával.

A szakértőink

A műszaki csapatunk mindig rendelkezésre áll és bármilyen kérdésre választ ad a termékeink és rendszereink vonatkozásában. Nagyobb projektek esetén biztosítjuk a projekt előzetes támogatását valamint műszaki támogatást a helyszínen, a telepítési fázis során. Kisebb projektek esetén, a honlapunkon értékes információk és praktikus videófilmek találhatók. Telefonon is segítséget kínálunk hétfőtől péntekig 7.30 – 17.30 óra között.

Műszaki támogatás

Azért vagyunk, hogy a projektmunka minden szakaszában segítsünk, nemcsak a mindennapi munkát megkönnyítő egyedi szerszámok biztosításával, hanem a megfelelő dokumentációk, projektek és rajzok rendelkezésre bocsátásával is. Vegye igénybe a Siniat szakértők professzionális műszaki támogatását >

Ökológia

A környezetbarát tiszta termékek körében a gipsz évek óta örvend jól megalapozott, vezető pozíciójának. A gipszkarton lapjainkat természetes származású gipszből és cellulózból gyártják. Az utóbbit egyebek mellett papírhulladékból állítják elő. Így ezek teljesen természetes termékek!

OKTATÁSI KÖZPONT >

Tréning központ

Siniat cég ügyfelei igénybe vehetik az oktatási ajánlatot, mely számukra a termékeink és gipszkarton rendszereink lehető legjobb felhasználását teszi lehetővé. Gyakorlati oktatás során és útmutató videófilmek segítségével egyaránt az oktatóink fejlesztik az Önök csapatainak képességeit.

OKTATÁSI KÖZPONT >

A CÉGÜNK

Siniat az Etex Group, a globális építőipari anyaggyártó csoport tagja. Siniat a burkolatokkal és építőipari lemezekkel kapcsolatos, Európában, Afrikában és Dél-Amerikában folytatott tevékenység egy részét képezi.

Siniat Lengyelországban

A menedzserek

Tanguy Vanderborght Ügyvezető Igazgató
Robert Boroszko Pénzügyi Igazgató – Ügyvezetés Tagja
Tomasz Mazanek Specifikációs Igazgató
Adam Monkiewicz Értékesítési Igazgató
Elżbieta Mazur Műszaki Igazgató
Dorota Kaźmierczak Marketing Igazgató
Vitaliy Litvinyuk Ipari Igazgató
Marcin Ormanty Szállítási Lánc Igazgató
Anna Zhuromska Személyzeti Igazgató

Kulcsfontosságú tények

> 250 munkatárs Lengyelországban
>217 mPLN Éves forgalom (2015 végén): 217 mPLN
99% Csaknem minden termékünk újrahasznosítható.
Büszkék vagyunk arra, hogy Lengyelországban gyártunk.
Siniat international

Kulcsfontosságú tények

36 ország
35 gyár
3300 munkatárs
€800m bevétel

 

Etex Csoport


Etex a minőségi építőipari anyagok globális gyártója négy területen: burkolatok és építőipari lemezek, tetőfedések, kerámialapok, tűzvédelem és szigetelés.


Kulcsfontosságú tények

43 ország
102 társaság
118 gyártóüzem
17,500 munkatárs
+2,9 mld. € éves forgalom

Az Etex csoport más társaságai Lengyelországban:

Siniat Ön Közelében