Szárazépítési rendszerek szakértői vagyunk

Vállalatunk gipszkartonokat, valamint válaszfal,  mennyezet, és falburkolat rendszereket gyárt. Műszaki ismereteinket megosztjuk szakértőkkel, építészekkel, kisvállalkozókkal, valamint nagy építőipari cégekkel egész Európában.

Formáljuk az emberek élet- és építési stílusát

Mint fő beszállító és műszaki tanácsadó vállalat, országosan több ezer projekt keretein belül kipróbált gipszkarton rendszermegoldásokat kínálunk, valamint tanácsokkal látjuk el partnereinket, hogyan tehetik otthonaikat, iskoláikat, kórházaikat, munkahelyeiket szárazabbá, melegebbé, csendesebbé és biztonságosabbá.

Szolgáltatásaink

Vezető építőanyag-gyártóként már másnapi szállítást biztosítunk több száz építőanyag forgalmazónk és kereskedőnk részére az egész országban. 

Megbízható beszállító

Siniat - Trusted supply partner

Megbízható beszállító

A különböző projekteknek és költségvetéseknek megfelelő széles termékválasztékot kínálunk, forgalmazóinknak pedig garantáljuk a lehető leggyorsabb szállítási határidőket (max. 48 óra). Értékesítési és ügyfélszolgálati munkatársaink napi szinten támogatják ügyfeleinket, biztosítva számukra a szükséges dokumentációt és műszaki információt.

Szakértőink

Siniat - Technical expertise

Szakértőink

Műszaki csoportunk mindig elérhető és megválaszolja a termékeinket és rendszereinket érintő kérdéseiket.  Nagyobb projektek esetén előzetes tervezési támogatást, a telepítés szakaszában pedig helyszíni műszaki támogatást nyújtunk. Kisebb projektekhez pedig internetes oldalunkon találhatnak az árakkal kapcsolatos információkat és videókat. Telefonos segítséget is kínálunk.

Műszaki támogatás

Siniat - Project planning and support

Műszaki támogatás

Azért vagyunk, hogy a tervezési munkák bármely szakaszában segítsünk, nem csak a mindennapi munkát megkönnyítő egyedi eszközökkel, de megfelelő dokumentáció, tervek és rajzok biztosításával is.

Innovatív és hatékony megoldások

Siniat - About us - Testing and certification

Innovatív és hatékony megoldások

A Siniatnál az Etex vállalat világszerte működő kutató-fejlesztési központjaiban megszerzett ismereteket használjuk fel. Az Etexhez való tartozásunk garantálja, hogy ügyfeleink számára mindig a leginnovatívabb megoldásokat tudjuk kínálni.

Más kutatóintézetekkel is együttműködünk, hogy mindig a jogi követelményeknek is megfelelő, legjobb megoldásokat biztosíthassuk.

Ökológia

Siniat - Sustainability

Ökológia

A gipsz évek óta stabil vezető szerepet tölt be az ökológiailag tiszta termékek között. Gipszkartonjaink természetes gipszből és cellulózból készülnek. Ez utóbbit többek között papírhulladékból nyerjük. Tehát teljes egészében természetes termékekről beszélünk!

Képzési központ

Siniat - Training

Képzési központ

A Siniat ügyfelei számára elérhető képzési ajánlatunk, amely lehetővé teszi termékeink és gipszkarton rendszereink minél jobb felhasználását.

Oktatóink mind a gyakorlati képzés keretein belül, mind oktató videóink segítségével fejlesztik tovább munkatársaik tudását. 

A CÉGÜNK

A CÉGÜNK

A CÉGÜNK

A Siniat az Etex Group, a globális építőipari alapanyaggyártó csoport tagja. Vállalatunk az európai, afrikai és dél-amerikai építőipari burkolat- és építőlemez gyártó üzletág része.

A menedzserek

Robert Boroszko

Robert Boroszko

Robert Boroszko

Head of CEE Region

Adam Monkiewicz

Adam Monkiewicz

Adam Monkiewicz

Country Sales Manager Poland

Marcin Ormanty

Marcin Ormanty

Marcin Ormanty

CEE Supply Chain Manager

Vitaliy Litvinyuk

Vitaliy Litvinyuk

Vitaliy Litvinyuk

Industrial Director

Dorota Kaźmierczak

Dorota Kaźmierczak

Dorota Kaźmierczak

Marketing Director Poland I Innovation Marketing Leader CEE

Bogdan Turbure

Dyrektor techniczny Siniat

Bogdan Turbure

Head of Technical Development CEE

Jarosław Ładny

Fotografia Jarosława Ładnego, HR country Lead

Jarosław Ładny

Country HR Lead

Kulcsfontosságú tények

36

ország

35

gyártóüzem

3300

munkatárs

800m€

éves forgalom

99%

Csaknem minden termékünk újrahasznosítható.

Etex Csoport

Siniat - About Etex

Etex Csoport

Etex a minőségi építőipari anyagok globális gyártója négy területen: burkolatok és építőipari lemezek, tetőfedések, kerámialapok, tűzvédelem és szigetelés.

Az Etex csoport más társaságai Magyarországon:

  Equitone.jpglogo.png Ursa 1.jpg

Innovatív, intelligens és hatékony megoldások

Minősített és tesztelt megoldások

Elkötelezettség a fenntartható építészet mellett