Ugrás:

Nedvességvédelem szárazépítési rendszerekkel

A magas páratartalmú helyiségek, mint a fürdőszobák, konyhák, garázsok és fűtetlen pincék potenciálisan ki vannak téve a penész, gombák és víz által okozott károknak.

A válaszfalak, falburkolatok és függesztett álmennyezetek védelmények biztosítása érdekében a Siniat különféle  gipszkarton lapot fejlesztett ki, amelyek épp az ilyen tényezők elleni védelmet garantálják.

Fedezd fel a nedvességnek ellenálló termékeinket!

Nedvességnek ellenálló siniat termékek

Mutass többet Bezár Nedvességállóság

Hosszútávú nedvesség elleni védelem

A NIDA szárazépítési rendszereket sikeresen alkalmazhatjuk minden, a háztartásunkban megtalálható környezetben. A gipsz és a karton kombinációja hosszú távon képes ellenállni a nedvesség hatásainak. A gipszkarton lapoknál alkalmazott speciális adalékanyagok hatékonyan képesek megakadályozni a túlzott nedvesség minden hatását, pl. a penészesedést.

Nedvességálló Siniat termékek

Itt érdemes megemlíteni a Nida Woda lapokat, amelyek a megőrzött H2 paraméternek köszönhetően – vízfelszívásuk 10 % alá csökkentett – időszakosan (max.10 óra) megemelkedett páratartalmú és maximálisan 85 % relatív páratartalmú helyiségekben alkalmazhatók. A C3 korróziós osztályba tartozó  Nida szerelési tartozékok egész sora a megnövelt cinkbevonatnak köszönhetően szintén használható nedves helyiségekben, biztosítva a használat kényelmét és biztonságát hosszú éveken át.

Termékek

Nem találja a megfelelő terméket? Lépjen kapcsolatba velünk!

Mutass többet Bezár Kapcsolat
MÉRNÖK SZAKTANÁCSADÓ / KELET-MAGYARORSZÁG
+36 304 852 115
gyorgy.balogh@siniat.com

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
+36 304 971 033
zsolt.plazar@siniat.com

Siniat Ön Közelében