Ugrás:

Helyiségek vízállóságának biztosítása szárazépítési rendszerekkel

Az olyan helyiségek, mint például az uszodák, vagy szaunák nem csak a magas hőmérséklet hatásainak vannak kitéve, hanem ilyen helyeken nagyobb a víz által okozott károk veszélye is. Ebből fakadóan lényeges a fali és mennyezeti burkolatok megfelelő szigetelése és védelme. 

A Siniat egy sor vízálló lapot alkotott, amelyek az ilyen igényes környezet követelményeinek is megfelelnek. Ennek a technológiának köszönhetően az épületek megfelelnek az előírt vízállósági paramétereknek, míg egyidejűleg megtartják a rövid építési időt. Fedezd fel a víz hatásának ellenálló termékeinket!

Vízálló siniat termékek

Mutass többet Bezár Vízálló termékek

Siniat termékek alkalmazása nedves helyiségekben

Szárazépítési rendszereknél a vízállóság a termékek olyan helyiségekben való felhasználását jelenti, amelyek a víz közvetlen hatásának lehetnek kitéve. Ennek különösen olyan  helyeken van lehetősége, mint például az uszodák, fürdők, vagy tusolók, ahol a víz közvetlenül érintkezhet a fal felületével. Erre a célra tervezték a H1 paraméterrel jelölt speciális lap a – Nida Hydro. Sőt, a speciális üvegszálas bevonatának köszönhetően a lapok vízfelszívása alacsonyabb ( 3% alatti). A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a víz csak minimálisan hat a lap magjára, ezért nedves környezetben ezek a lapok kivételesen jó tulajdonságokkal rendelkeznek. 

A Siniat gazdag kínálata

A Siniat ajánlatai között cementkötésű lapok is megtalálhatók, amelyek speciális hidrofób bevonatuknak köszönhetően nem vesznek fel vizet. A lapok mellett a szárazépítészet fontos elemei a szerkezeti elemek. A megnövelt cinkrétegnek, valamint a speciális festékrétegnek köszönhetően a Siniat szerelési tartozékai és profiljai még nagyon kedvezőtlen időjárási viszonyok között is megőrzik tulajdonságaikat, garantálva ezzel a teljes rendszer biztonságát.

Termékek

Nem találja a megfelelő terméket? Lépjen kapcsolatba velünk!

Mutass többet Bezár Kapcsolat
MÉRNÖK SZAKTANÁCSADÓ / KELET-MAGYARORSZÁG
+36 304 852 115
gyorgy.balogh@siniat.com

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
+36 304 971 033
zsolt.plazar@siniat.com

Siniat Ön Közelében