A Siniatnál Ügyfeleinkkel együtt dolgozunk beruházásaikon és felelősnek érezzük magunkat sikereikért. Épp ezért csoportunk tagjai minden hónapban megkapják a preferenciáikhoz szigorúan hozzáigazított anyagainkat egyenesen a postaládájukba. Bevállt inspirációk, kivételes tudásanyag és a beruházások minden szakaszában a beruházást segítő műszaki támogatás.

 Az új csoporttagok számára elkészítettünk egy egyedi és teljesen ingyenes e-könyvet!

kwadrat.jpg

 

 

Légy naprakész!

A gipszkartonozással kapcsolatos ismeretek speciális ismeretek, épp ezért kívánjuk azokat megosztani Önökkel. Miután feliratkoztál hírlevelünkre megkapod a teljesen ingyenes "Gipszkarton rendszerek kivitelezésének és átvételének műszaki feltételei” című e-könyvet, a 102 oldalas, érdekes tanácsokat és útmutatásokat tartalmazó kiadványt, amelyet sikeresen használhatsz munkád során!

Newsletter HU.png

Íratkozz fel a hírlevélre és vedd át az ingyenes e-bookot!

Megadása kötelező*
Az alábbiakban hozzájárulok, hogy a Etex Poland Sp. z o.o. Adatvédelmi Politikájának megfelelően regisztráljanak a hírlevélre. Tájékoztatjuk, hogy az Ön által nekünk átadott személyes adatok kezelője a Etex Poland Sp. z o.o., székhelye: Varsó (03-879), ul. Przecławska 8. A személyes adatokkal kapcsolatos ügyekben e-mailben fordulhat hozzánk, a következő címen: daneosobowe@etexgroup.com. Önnek jogában áll kérni, hogy hozzáférhessen az Önre vonatkozó adatokhoz, azokat kijavíthassa, törölhesse vagy a feldolgozásukat korlátozhassa, valamint megtilthatja a feldolgozásukat, valamint jogában áll az adatait átvinni, illetve panasszal élhet a felügyelő szervnél, amely Lengyelországban az Adatvédelmi Hatóság Elnöke. Az adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően dolgozzuk fel, és abból a célból, amiért azokat ránk bízták. További információk az általunk feldolgozott személyes adatokról az Adatvédelmi politikánkban találhatók.

*

Innovatív, intelligens és hatékony megoldások

Minősített és tesztelt megoldások

Elkötelezettség a fenntartható építészet mellett