BRISTOL TRADITION & LUXURY

Projekt adatai

Leírás
Rzeszów város vidékének kultúrája által inspirált elegáns, 5 csillagos szálloda. Csaknem 80 szobát számlál. Minden szobája egyedileg tervezett és teljesen felszerelt. A projektet jelölték a Best Hotel Award 2014 díjra Építészet és Design kategóriában.
Épület típusa
Hotelek és Spa
Hely
Rzeszów
Ország
Lengyelország
Idézet
A Nida Cicha és a Nida Sonic termékek olyan speciális g-k lapok, amelyek biztosítják a felhasználók részére a legmagasabb akusztikai komfortot. Az ilyen igényes építésen való alkalmazásuk is alátámasztja ezeket a legkiválóbb akusztikai és esztétikai tulajdonságokat.

A Bristol Tradition & Luxory az első öt csillagos hotel a Kárpátaljai régióban. A gazdag kulináris kínálaton kívül ajánlatának része az egyedülálló, konferenciák, üzleti találkozók szervezésére kialakított részleg. A szállodát a nagyon igényes ügyfelekre tervezték. Építészetileg a Kárpátalja régió hagyományaiból merít. Felszereltségéhez luxus apartmanok, vendégszobák, modern konferenciatermek, kaszinó, fittness terem és SPA tartozik. A SINIAT akusztikai termékei közül a Nida Cicha és Nida Sonic gipszkarton lapokat alkalmazták itt, amelyek a hangszigetelő válaszfalak gyors és hatékony építését teszik lehetővé.

Innovatív, intelligens és hatékony megoldások
Minősített és tesztelt megoldások
Elkötelezettség a fenntartható építészet mellett