Éveken át épített bizalom

Éveken át épített bizalom

Nida Start és Nida Finish olyan glettelőgipszek, melyek évek óta kísérik a kivitelezőket felújítási és befejezési munkákban. 15 évvel ezelőtt jöttek létre, hogy profilokkal és gipszkarton lapokkal együtt Nida Szarazépítési Rendszer megoldások részeivé váljanak. Ez idő alatt a piacon egyik legismertebb termékké váltak.

Nida Start és Nida Finish a piacon óriási bizalomnak örvendenek kivitelezők és forgalmazók között egyaránt, ennek köszönhetően számos imponáló létesítményben kerültek felhasználásra mint pl.:

  • II Világháború Múzeum Gdańskban
  • Modern Művészeti Múzeum Varsóban
  • Nemzeti Zenei Fórum Wrocławban
  • Hotel Bristol Rzeszówban.

MI A KÉT TERMÉK SIKERÉNEK KULCSA?

Elsősorban minőség. Minőség és kompatibilitás. A két termék együttműködik egymással, ennek köszönhetően a kivitelezők nyugodtan alhatnak.

Nida Start egy szilárd, szolid és robusztus kötést képez, mely ellenáll a szerkezet által viselt standard feszültségeknek. Sőt, a termék jól beválik más befejező munkákban is, mint pl. sarkok képzése vagy elektromos dobozok szerelése, illetve kis javítási munkákban, mint pl. hiánypótlás. Ezért nagyszerű termék kis- és nagy építkezésekhez, ahol a munkák terjedelme igen széles.

Nida Finish glettelőgipsz feladata az, hogy a hézagot oly módon fedje le, hogy a kivitelező könnyen befejezhesse a felületi munkákat. Közepesen kemény és nagyszerűen kötődik a Nida Starthoz. Ezzel lehetővé teszi a felület könnyű csiszolását, a termék nagyszerű tapadásának megőrzése mellett. Ezért a kivitelezők a végleges gletteléshez sok esetben a Nida Finisht választják, főleg nagy beruházásoknál, ahol az igényelt glettelési szint Q3 és Q4. A vevőink nagyra tartják a termék azon tulajdonságát is, hogy megszáradás után fehér a felület. Ezzel jelentősen spórolhatnak a munkák befejezése utáni festésnél.

Nida Start és Nida Finish glettelőgipszek a kivitelezők ezrei által kipróbált receptje garantálja a felület szolid, tartós és esztétikus befejezését. Örülünk, hogy a vevők számunkra oly értékes bizalommal ajándékozzák meg ezeket a termékeket, és hogy együtt nagyszerű létesítményeket és azokkal együtt történelmet alkothatunk.

Ismerje meg a vevőink véleményét:

„TML CÉG TÖRTÉNETE A 25-ÉVES PIACI JELENLÉT – A FŐ ALKALMAZOTT RENDSZERÜNK: SINIAT CÉG. A MUNKATÁRSAIM VÉLEMÉNYE A NIDA START ÉS NIDA FINISZ TERMÉKRŐL RÖVID: FŐNÖK, CSAK EZZEL GLETTELÜNK !!!”

TML, Radom

„ÉVEK ÓTA ÉRTÉKESÍTJÜK A SINIAT RENDSZERŰ GLETTELŐGIPSZEKET. EZ AZ AJÁNLÁSUNK ÉS A VEVŐK ELSŐ VÁLASZTÁSA.”

PSB Kwapisz, Varsó

Innovatív, intelligens és hatékony megoldások

Minősített és tesztelt megoldások

Elkötelezettség a fenntartható építészet mellett