Multifunkció és Ultrahatékonyság, az árban!

Nida Multi task

A Nida Multi task kész hézagoló- és glettelőgipsz egy olyan termék, amit kivitelezőinkkel együtt hoztunk létre. Szerettünk volna megfelelni a legmagasabb követelményeknek is, azaz egy olyan terméket kínálni, amely a befejező munkálatok különböző szakaszaiban is jól működik. A projekt több, mint egy évig tartott, a munkánk eredménye pedig már minden kivitelező számára elérhető!

Többfunkciós kész hézagoló- és glettelőgipsz

Kész gipsz felhordása történhet

A Nida Multi task kész hézegoló- és glettelőgipsz egy többfunkciós termék. Tökéletes hézagoláshoz, mivel kiváló szalagtapadás, valamint minimális zsugorodás jellemzi, aminek köszönhetően a lapok hézagjai repedésmentesek. A termék aluminium és kompozit sarokvédők (Nida Comfort típusú) süllyesztését is lehetővé teszi.

piacon fellelhető termékek közül a legkönnyebb

Mindemellett a Nida Multi task ásványi aljzatok teljes felületű glettelésének kivitelezésére is alkalmazható, sima, és szilárd felületet adva, amely még a felhordás után egy héttel is könnyen csiszolható! A Nida Multi task kész gipsz felhordása történhet mind kézzel (acél simító, henger), mind mechanikusan (bandázsoló szerszám, bazooka bandázsoló, vakolatszóró), így minden munka kivitelezésének ideje jelentősen lecsökkenhet.

egészségre nem káros termék

A Nida Multi task a piacon fellelhető termékek közül a legkönnyebb, ami kulcsfontosságú jelentőséggel bír az 1 m2-re vetített anyagfelhasználás szempontjából. Bátran összevethetjük a terméket a poralakú termékek kiadósságával, ami a Nida gipszpor keverékek esetén 1 kg/m2/mm.

Tanúsítvánnyal rendelkező, egészségre nem káros termék

Ügyelelink számára a termékek kiválasztásakor nagyon fontos kritérium azok biztonságossága, éppen ezért minden alapanyagot nagy körültekintéssel választottunk ki. A Nida Multi task termékünk illékony szerves vegyületek (VOC) tartalmát tesztelve ezek tartalma a miminális küszöbérték alatt van! Ennek köszönhetően a kész hézagoló- és glettelőgipsz megfelel az olyan protokollok követelményeinek is, mint a Leed v4.1. Rendelkezik Higiéniai Tanúsítvánnyal is, amely igazolja a termék egészségügyi, oktatási és pedagógiai intézményekben, valamint középületekben való felhasználhatóságát.

Multifunkció és Ultrahatékonyság, az árban!

A természetvédelem az egyik stratégiai célunk, ezért a termék csomagolásának tervezésekor olyan vödröt választottunk amely akár 30 %-ban újrahasznosított nyersanyagból (PCR!) készül, és tovább újrahasznosítható.

Főbb tulajdonságok:
1. a termék kiváló hézagoláshoz
2. ideális ásványi aljazok teljes felületen történő vakolásához
3. akár napokkal a felhordás után is csiszolható
4. felhordás módjának választhatósága
5. kiadósság
6. illékony szerves vegyület tartalma (VOC) a minimális küszöbérték alatti

Innovatív, intelligens és hatékony megoldások

Minősített és tesztelt megoldások

Elkötelezettség a fenntartható építészet mellett