Siniat termékek

A Siniat termékek nem csak az alkotás szabadságát jelentik, de a törődést is: a felhasználók biztonságával és kényelmével. A Siniat minden g-k terméke, mind a standard, mind a megnövelt tűzállósági paraméterekkel rendelkező lapok, nem tűzveszélyes anyagként kerültek besorolásra. A Nida lapok kiváló hőszigetelési paramétereikkel és nedvességállóságukkal tűnnek ki. Ezen felül rendkívül stabilak és könnyen megmunkálhatóak. Termékportfóliónkban a különleges igényekre dedikált cementlapok is megtalálhatók. Ismerkedj meg a Siniat teljes kínálatával! 

Gipszkarton lapok

Gipszkarton lapok

A Nida gipszkarton lapok a terület szabad formálását teszik lehetővé. Gipszkarton lapok nem csak könnyen használhatóak, de teljes biztonságot és komfortérzetet nyújtanak. A Siniat szabványos és magasabb tűzálló képességgel rendelkező termékei nem éghető besorolásúak. A Nida lapok nagyon jó nedvességgel szembeni ellenállással rendelkeznek. Ezenfelül nagyon stabilak és könnyen megmunkálhatóak. Termékajánlatunkban megtalálja a cementkötésű lapokat is, melyeket kifejezetten nehéz körülményekhez terveztük.

Cementkötésű lapok

Cementkötésű lapok

A Siniat cementkötésű lapok közül sok típus az alkalmazások sokféleségét teszi lehetővé: magas páratartalmú helyiségekben, külső alkalmazásoknál, illetve a szerkezeti lemez felhasználását igénylő rendszerekben. Nagyon jó méretstabilitás, ellenálló képesség a változó időjárási körülményekkel szemben és a lapok nagy terhelési szilárdsága azok a tényezők, melyek a termékünket megkülönböztetik. Speciális rendszereken kívül a lap felhasználható standard alkalmazásokban is, mint pl. falak és padlók, ennek köszönhetően biztosítható a sokéves és biztonságos, megbízható használat.

Profilok

Profilok

A Nida profilok nagyon stabil és tartós vázszerkezeteket biztosítanak válaszfalak, álmennyezetek vagy tetőterek építéséhez. Az elemeket úgy terveztük, hogy tartósan biztonságos stabilitást garantáljanak, miközben összeszerelésük könnyű és egyszerű. A korrózióbiztos sztenderd profilok mellett a Siniat ajánlatában megtalálja a vastagabb rétegű horganyzott profilokat is – a C3 és C5 kategóriában –, melyek nedves és vizes környezetben használhatóak.

Tartozékok

Tartozékok

A Nida rendszerek tartozékai nagyon széles választékkal rendelkeznek, komplex megoldást jelentenek a szárazépítési munkák elvégzéséhez. Ajánlatunkban a legnépszerűbb megoldások mellett megtalálják különleges termékeinket is a rendhagyó és kifejezetten igényes munkákhoz. Tartozék elemeinket minimum 1 mm vastagságú acélból készítjük, így nagy teherbíró képességgel rendelkeznek. A Siniat az egyetlen olyan gyártó a piacon, amely az összes korróziós osztályban – C1-C2, C3 és C5 – rendelkezik termékkínálattal.

Revíziós nyílások és ajtók

Revíziós nyílások és ajtók

Siniat ajánlatában a könnyű alumínium szerkezet alapú revíziós nyílások és ajtók bő választéka található. Teljesen kompatibilisek a Nida szárazépítési rendszerű lemezeléssel és különböző, standardtól eltérő méretekben is kaphatók. Ennek köszönhetően a létesítmények belső tereinek elrendezésénél nagy rugalmasság lehetséges. Figyelemre méltók a Siniat tűzállósági megoldásai is.

Gipsz portermékek

Gipsz portermékek

A szárazépítési rendszerek esetén a befejező munkálatok elengedhetetlen részét képezik a hézagoló-glettelő gipszek és ragasztók. A Siniat ajánlatában széleskörű megoldásokat talál: hézagoló és, glettelő gipszeket és ragasztókat széles választékban. Termékeink különlegessége az ideális kötésidő és a könnyű használat, ezenfelül a nedvesség ellenálló képesség és a gipszkarton lemezekhez történő kiváló tapadás. Termékeinket szakképzett felhasználókkal együtt teszteljük és fejlesztjük.

Innovatív, intelligens és hatékony megoldások

Minősített és tesztelt megoldások

Elkötelezettség a fenntartható építészet mellett