Tudj meg többet

A Siniat az építőanyag gyártó globális vállalatcsoport, az Etex tagja, mely portfóliójában több mint 60 márka szerepel négy területen: burkoló és építőlemezek, tetőfedő anyagok, kerámia burkolatok valamint tűzvédelem és szigetelés. A Siniat az Európában, Afrikában és Dél-Amerikában folyó burkolat- és építőlemez gyártási üzletág része. A kivételes tapasztalatokhoz való hozzáférés, valamint a Csoporton belüli ismeretcsere lehetővé teszi számunkra még a legigényesebb építési projektek megvalósítását is.

TERMÉKEK ÉS RENDSZEREK

TERMÉKEK ÉS RENDSZEREK

TERMÉKEK ÉS RENDSZEREK

Kipróbált gipszkarton rendszermegoldásokat kínálunk, valamint tanácsokkal látjuk el partnereinket, hogyan tehetik az otthonaikat, iskoláikat, kórházaikat, munkahelyeiket szárazabbá, melegebbé, csendesebbé és biztonságosabbá. A kínálatunkban szereplő gipszkartonok, valamint rendszermegoldások széles választékának köszönhetően a Siniat még a legigényesebb építési projektek megvalósításában is segítséget tud nyújtani.

REFERENCIA LÉTESÍTMÉNYEK

REFERENCIA LÉTESÍTMÉNYEK

REFERENCIA LÉTESÍTMÉNYEK

Az ötlettől a projekt megvalósításáig. Nézd meg, hogyan segítjük az építészeket, mérnököket, valamint a kivitelezőket még a legigényesebb építési projektek megvalósításában is.

Dokumentáció

Dokumentáció

Dokumentáció

Itt megtalálsz minden, a projekt megvalósításához szükséges tanúsítványt és jóváhagyást, felhasználási utasítást, valamint termék- és rendszer-információt, árlistákat és műszaki katalógusokat.

Legfrissebb hírek

RÓLUNK

Szárazépítési szakértők

A Siniat vállalat gipszkartonokat és rendszereket gyárt válaszfalakhoz és mennyezetekhez, falburkolatokhoz, valamint külső szigeteléshez. Műszaki ismereteinket megosztjuk a szakértőkkel, építészekkel, kisvállalkozókkal, valamint nagy építőipari cégekkel egész Európában.

Fedezd fel a Siniatot

Siniat hírlevél

Home Newsletter Signup Thumbnail

Siniat hírlevél

Ne szalaszd el az egyedi ötleteket és a kivételes inspirációkat. Íratkozz fel a Siniat hírlevelére, hogy rendszeresen megkapd a bevállt ismeretanyagot és a beruházás minden szakaszában a kivitelezést segítő műszaki segítséget.
Az anyagokat preferenciáihoz igazítva juttatjuk el egyenesen a postaládájába.
Ezen felül elkészítettük új előfizetőink számára a „Gipszkarton rendszerek kivitelezésének és átvételének műszaki feltételei” című e-bookot.

Innovatív, intelligens és hatékony megoldások

Minősített és tesztelt megoldások

Elkötelezettség a fenntartható építészet mellett